Panel logowania dla poszukujących pracy:
adres e-mail:
haslo:

DHI Polska Sp. z o.o. poszukuje pracownika

Firma DHI Polska Sp. z o.o., ekspert z dziedziny doradztwa merytorycznego oraz wdrażania rozwiązań informatycznych w gospodarce wodnej, poszukuje pracownika na stanowisko:

lokalny administrator/młodszy programista - PLC / SCADA

Miejsce pracy: Rzeszów

Opis stanowiska/obowiązki:
- instalacja/wdrażanie oprogramowania,
- udział w projektach związanych z budową i rozwojem systemów informatycznych opartych na współpracę m.in. z następującymi rozwiązaniami/technologiami: autorskim oprogramowaniem firmy DHI, GIS, SCADA,
- testy i optymalizacja tworzonego i wdrażanego oprogramowania,
- świadczenie pomocy technicznej w zakresie IT pracownikom oddziału polskiego oraz oddziałów poza Polską.

Wymagania:
- podstawowa znajomość prac serwisowych sprzętu informatycznego oraz oprogramowania - w tym praca z sieciami TCP/IP,
- doświadczenie z obsługą systemów pracujących w domenie,
- znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym, pozwalająca na swobodne czytanie dokumentacji technicznej,
- znajomość podstaw programowania, umiejętność analitycznego myślenia,
- prawo jazdy kategorii B

Mile widziane/dodatkowe atuty:

- doświadczenie praktyczne w technologiach/rozwiązaniach: PLC / SCADA - wiedza z dziedziny systemów automatyki przemysłowej, konfigurowania sterowników PLC,
- diagnostyki sieci PLC/połączeń OPC,
- znajomość technologii/rozwiązań: IoT, machine learning, big data,
- doświadczenie w budowaniu aplikacji Web
- umiejętność diagnozowania problemów sprzętowych oraz problemów z oprogramowaniem sprzętu IT,
- znajomość zagadnień związanych z sieciami TCP/IP: routing, VPN, VLAN; umiejętność konfiguracji i zarządzania niewielkimi segmentami sieciowymi; doświadczenie z
- obsługą urządzeń Mikrotik oraz urządzeniami sieciowymi opartymi o system Linux.

Oferujemy:

- pracę w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej przy innowacyjnych projektach krajowych i międzynarodowych,
- zatrudnienie w oparciu na umowę o pracę - w okresie próby, możliwość pracy w elastycznym systemie godzinowym,
- współpracę z doświadczonymi specjalistami,
- indywidualny program rozwoju (szkolenia, kursy),
- komfortowe warunki pracy.

Więcej informacji na temat działalności firmy znajduje się pod tym adresem:

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na podany adres e-mail: praca@dhigroup.com

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

ABK KARIERY
Seminarium doktoranckie we WSIiZ - NAUKI O MEDIACH